Nutridrink PlantBased Protein 2.0 er en plantebaseret ernæringsdrik med et højt energiindhold (2 kcal) og et højt proteinindhold (20 g protein/200 ml flaske) for at imødekomme ernæringsbehovene hos patienter med sygdomsrelateret underernæring.
Nutridrink PlantBased Protein 2.0 kan bruges til at supplere kosten for patienter, der ikke kan opfylde deres ernæringsbehov med almindelig mad, og kan bruges som eneste ernæringskilde. Nutridrink PlantBased Protein 2.0 er ikke baseret på mælk og er helt laktosefri og vegansk.
Smagsvarianter: Ananas-kokossmag og cappuccinosmag.
Kun til sundhedsprofessionelle – ikke beregnet til offentligheden.
Til ernæringsmæssig håndtering af sygdomsrelateret underernæring.
Dispenseringsform
Flydende.
Dosis og Anvendelse
1-2 flasker om dagen som supplement til den almindelige kost. 4-5 flasker (800-1000 ml) om dagen som eneste ernæringskilde, svarende til 1600-2000 kcal. Eller som anbefalet af læge eller diætist.
Nutridrink PlantBased Protein 2.0 er drikkeklar og er bedst, når den serveres afkølet. Ryst grundigt inden flasken åbnes.
Holdbarhed: 12 måneder fra produktionsdato. Holdbarhedsdato fremgår af mærkning på flasken. Åbnede flasker opbevares i køleskab og anvendes inden 24 timer.
Indeholder
Ingredienser: Vand, maltodextrin, glukosesirup, sojaproteinisolat, vegetabilske olier (rapsolie, oliesyrerige solsikkeolie, solsikkeolie), ærteproteinisolat, aroma*, calciumcitrat, emulgator (sojalecithin), calciumfosfat, kaliumklorid, kaliumhydroxid, magnesiumkarbonat, kaliumcitrat, cholinklorid, natriumcitrat, natrium L-askorbat, natriumklorid, surhedsregulerende middel (citronsyre), calciumhydroxid, jernlaktat, farvestof** zinksulfat, nikotinamid, calcium D-pantothenat, kobberglukonat, natriumfluorid, pyridoxinhydrochlorid, thiaminhydrochlorid, riboflavin, DL-a-tokoferylacetat, retinylacetat, mangansulfat, natriummolybdat, pteroylmonoglutaminsyre, kaliumjodid, kromklorid, natriumselenit, phytomenadion, D-biotin, cholecalciferol, cyanocobalamin.
*Ananas kokos
** farvestof – (kurkumin – ananas og kokos), (sukkerkulør ammoniaksulfitprocessen – cappuccino)
Næringsindhold | Pr 100 ml | Pr. 200 ml | |
---|---|---|---|
Energi | kJ | 840 | 1680 |
kcal | 200 | 400 | |
Fedt (35,1 E%) | g | 7,8 | 15,6 |
- heraf mættede fedtsyrer | g | 0,81 | 1,62/1,66 a |
- enkeltumættede fedtsyre | g | 4,4 | 8,8 |
- flerumættede fedtsyre | g | 2,6 | 5,2 |
Linolsyre (LA) | g | 2,05 | 4,10 |
a-linolensyre (ALA) | g | 0,39 | 0,78 |
Kulhydrater (44,9 E%) | g | 22,5 | 45,0 |
- heraf sukkerarter | g | 6,5 | 13,0 |
- deraf laktose | g | <0,010 | <0,020 |
Kostfibre (0 E%) | g | 0 | 0 |
Protein (20 E%) | g | 10,0 | 20,0 |
Nitrogen | g | 1,6 | 3,2 |
Salt | g | 0,40 | 0,8 |
Mineraler og sporstoffer | |||
Natrium | mg (mmol) | 158 (6,87) | 316 (13,74) |
Kalium | mg (mmol) | 282 (7,2) | 564 (14,4) |
Chlorid | mg (mmol) | 145 (4,56) | 290 (9,12) |
Calcium | mg (mmol) | 167 (4,17) | 334 (8,34) |
Phosfor | mg (mmol) | 133 (4,29) | 266 (8,58) |
Fosfat | PO4 | 408 | 816 |
Magnesium | mg (mmol) | 31,5 (1,30) | 63,0 (2,60) |
Jern | mg | 3,00 | 6,00 |
Zink | mg | 1,98 | 3,96 |
Kobber | mg | 0,30 | 0,60 |
Mangan | mg | 0,20 | 0,40 |
Flour | mg | 0,25 | 0,50 |
Molybdæn | mikg | 21,0 | 42,0 |
Selen | mikg | 12,5 | 25,0 |
Chrom | mikg | 6,58 | 13,16 |
Jod | MIKG | 28,0 | 56,0 |
Vitaminer | |||
Vitamin A | mikg RE | 141 | 282 |
Vitamin D3 | mikg | 5,00 | 10,0 |
Vitamin E | mg a-TE | 2,44 | 4,88 |
Vitamin K | mikg | 13,1 | 26,2 |
Thiamin | mg | 0,20 | 0,40 |
Riboflavin | mg | 0,30 | 0,60 |
Niacin | mg (mg NE) | 1,26 (3,36) | 2,52 (6,72) |
Pantothensyre | mg | 0,94 | 1,88 |
Vitamin B6 | mg | 0,32 | 0,64 |
Folinsyre | mikg | 55,0 | 110,0 |
Vitamin B12 | mikg | 0,84 | 1,68 |
Biotin | mikg | 7,50 | 15,0 |
Vitamin C | mg | 26,7 | 53,4 |
Andet | |||
Cholin | mg | 75,0 | 150 |
pH | - | 8,0 | 8,0 |
Vand | ml | 71 | 142 |
Osmolaritet | mOsmol/l | 790 | 790 |
Osmolalitet | mOsmol/kg | 1120 | 1120 |
Opbevaring
Opbevares tørt og mellem 5-25°C.
Vær opmærksom på
Anvendes ikke til spædbørn og børn under 3 år. Anvendes med forsigtighed til børn fra 3 år under monitorering af læge eller diætist.
Nutridrink PlantBased Protein 2.0 er fødevarer til særlige medicinske formål til ernæringsmæssig håndtering af sygdomsrelateret underernæring og skal anvendes i samråd med sundhedsprofessionel.
Klassificeret som
Produktet er en fødevare til særlige medicinske formål.